ABCDijkhuis: Gespecialiseerd in projecten over energie en duurzaamheid

social-linkedin-box-blue-icon tweet

Energiesprong Amsterdam - energiebesparende maatregelen bij VvE's

 

Het Blok-voor-Blok-project Energiesprong Amsterdam ondersteunde VvE’s in Amsterdam bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Carina Dijkhuis gaf advies over communicatie met VvE’s, schreef de rapportages en werkte mee aan bijeenkomsten voor VvE-bestuurders.

Carina Dijkhuis droeg bij aan Quickscans en intakegesprekken voor VvE's, hield de website bij en stelde de digitale nieuwsbrief samen. De opdracht werd vier maal verlengd, totdat het Blok-voor-blokproject in het voorjaar 2015 werd beëindigd wegens het aflopen van de projectperiode.

Robbert Willé, voorzitter van Stichting Energiesprong Amsterdam is zeer tevreden over de samenwerking: "Met haar ervaring als adviseur in het brede werkveldESA Logo Kleur CMYK van energiebesparing en duurzaamheid in de gebouwde omgeving is Carina van grote waarde voor ons project Energiesprong Amsterdam. Zij biedt ondersteuning binnen het project op de onderdelen communicatie en rapportage en adviseert ook op andere onderdelen. Haar pro-actieve instelling en no-nonsense werkhouding worden door ons zeer gewaardeerd. En daarnaast is het ook heel fijn om met Carina samen te werken."

Trefwoorden: communicatie, advies, rapporteren, organisatie
Website: Energiesprong Amsterdam

Periode: September 2012 - maart 2015