ABCDijkhuis: Gespecialiseerd in projecten over energie en duurzaamheid

social-linkedin-box-blue-icon tweet

Referentie Coby Adema - leidinggevende bij IVN

“Carina weet projecten van begin tot einde goed op te pakken, werkt toe naar duidelijke resultaten, doet dat op een gedegen en plezierige wijze en is praktisch ingesteld.”

Coby Adema was mijn leidinggevende tijdens een groot deel van mijn werktijd bij IVN, Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie, 2002-2007. Van haar leerde ik onder meer de uitspraak: Een open deur is een gouden tip! Oftewel, wat je zelf als vanzelfsprekend ziet, kan voor een ander een eye-opener zijn. Wat ik ook van haar leerde is het verschil tussen 'redderen' en een structurele oplossing, waarbij de focus ligt op het voorkomen van problemen in plaats van het oplossen achteraf. Dat gaat me steeds beter af.

Coby schreef over onze tijd bij IVN het volgende: 

"Tijdens de periode dat Carina werkte als projectleider in het IVN team Flevoland heb ik haar leren kennen als een inhoudelijk, deskundige en professionele projectleider. Carina weet projecten van begin tot einde goed op te pakken, werkt toe naar duidelijke resultaten, doet dat op een gedegen en plezierige/enthousiaste wijze en is praktisch ingesteld. Carina is plezierig om mee samen te werken en betrokken bij de mensen voor wie ze werkt. Daarbij wist Carina duidelijk de sprong te maken en de breedte op te zoeken van natuureducatie naar de verbinding met duurzaamheidsprojecten. In die verbindingen heb ik gezien dat Carina altijd de focus blijft houden. Wat mij betreft een logische stap in 2007 om je vleugels uit te slaan en het IVN te verlaten om weer nieuwe ervaringen op te doen! Zo mooi om te zien Carina, dat je inmiddels veel duurzame energie projecten op je naam hebt staan! Veel succes verder toegewenst met je bedrijf ABCDijkhuis! Zeker de moeite waard om je bedrijf aan te bevelen aan mijn netwerk."

Coby Adema (destijds regiodirecteur IVN Flevoland, Gelderland en Utrecht).