ABCDijkhuis: Gespecialiseerd in projecten over energie en duurzaamheid

social-linkedin-box-blue-icon tweet

Referentie Theo Voskuilen, Manager BuildDesk

“Carina manifesteerde zich bij BuildDesk als een adviseur die haar projecten serieus en consciëntieus oppakt.”

Theo Voskuilen was mijn manager toen ik werkte bij Adviesbureau BuildDesk, 2007-2012.

In de 5 jaar dat zij bij BuildDesk werkte heeft zij ervaring opgedaan bij gemeenten, provincies, milieudiensten, samenwerkingsverbanden en woningcorporaties. Dat maakt haar breed inzetbaar binnen het werkveld klimaatbeleid en –communicatie. Bij BuildDesk heeft Carina Dijkhuis de laatste twee jaar de bewonerscampagnes gericht op energiebesparing weer op de kaart gezet.

 Als projectleider van de campagnes voor de regio Breda en de stadsregio Rotterdam heeft zij bewezen complexe projecten te kunnen leiden. Door de combinatie van haar inhoudelijke kennis en communicatievaardigheden bereikt zij daarin een effectieve en efficiënte balans tussen budget en resultaat.
Daar tussendoor was Carina bedenker, projectleider en mede- organisator van diverse bijeenkomsten en conferenties gericht op het bijeenbrengen en activeren van de belangrijkste actoren in het energieveld. Inhoudelijk dekt Carina feitelijk het de gehele breedte van lokaal klimaatbeleid. Dat heeft ze laten zien bij het schrijven van klimaatbeleidsplannen en in een (deeltijd)detachering als energiecoördinator bij de gemeente Lisse.

Theo Voskuilen, Business Unit Manager Overheden, BuildDesk Nederland
manager van Carina Dijkhuis bij BuildDesk Benelux BV. 4 november 2011

Periode: 2007-2011

Projecten: BuildDesk, aanvraag Blok-voor-Blok, Energiecampagne MARB, Conferentie Energiebesparing Bestaande Bouw, Conferentie Zeeuws Duurzaam Energiebedrijf