ABCDijkhuis: Gespecialiseerd in projecten over energie en duurzaamheid

social-linkedin-box-blue-icon tweet

Referentie Pauline van Gijn, gemeente Delft

“Carina investeert in het opbouwen netwerken en relaties met partners en bewoners; dit betaalt zich merkbaar terug op het moment dat zij dingen van hen gedaan wil krijgen.”

In 2012 werkte ik ruim een half jaar voor en bij gemeente Delft. Opdrachtgever Pauline van Gijn schreef hierover:

Als onderdeel van de energiebesparingscampagne Steek energie in je woning coördineert Carina de campagne in de wijk Vrijenban.  Van december 2011 tot oktober 2012 was zij gedetacheerd bij de gemeente Delft.  In die periode heb ik nauw met haar samengewerkt en deze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Carina heeft met haar aanpak een “boost” gegeven aan de naamsbekendheid van de campagne. Zij investeert in het opbouwen netwerken en relaties met partners en bewoners; dit betaalt zich merkbaar terug op het moment dat zij dingen van hen gedaan wil krijgen.

Ik heb Carina leren kennen als een ambitieuze collega. Zij zet graag een stapje extra om haar doel te bereiken en laat zich niet snel uit het veld slaan.  Bijzonder fijn aan onze samenwerking vind ik haar proactieve houding en het feit dat zij kritisch meedenkt. Daarnaast kan ik altijd op haar rekenen, afspraak is afspraak.

Ik ben zeer tevreden over Carina!

Pauline van Gijn, Beleidsadviseur Energie en Duurzaam Bouwen, Gemeente  Delft

Projectleider Steek energie in je woning

Periode: 2012

Projecten: Steek energie in je woning Vrijenban en Voordijkshoorn